hutkai

Myymme palvelujamme yksityishenkilöille ja yrityksille

Hutkai 2820447-8 (jäljempänä verkkokauppa) myy palveluita tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, kursseissa verokanta on 24% ja liikunnallisissa palveluissa 10%.

tilaaminen

Tilattavat tuotteet valitaan verkkokaupasta. Tilaus lähetetään verkkokauppaan ottamalla yhteyttä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai puhelimitse. Tehdessäsi tilauksen hyväksyt nämä toimitusehdot, tuotteiden hinnat sekä mahdolliset toimituskulut. Tilauksesta lähetetään lasku asiakkaan sähköpostiin. Laskusta ilmenevät tilatut tuotteet sekä hinta.

maksaminen

Maksaminen on mahdollista ePassilla tai laskulla. Verkkokaupan asiakas maksaa saamansa laskun haluamallaan tavalla. Maksaminen on turvallista, sillä verkkokauppa ei näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

toimitus

Useimmat myymämme tuotteet ovat palveluja, jotka verkkokauppa toimittaa retken tai kurssin muodossa. Retket ja kurssit suoritetaan sovitussa aikataulussa. Mikäli kurssi tai retki perutaan verkkokaupan puolesta, saa verkkokaupan asiakas maksamansa laskun summan takaisin kokonaisuudessaan.

Mikäli asiakas peruu vaelluksen tai kurssin, voi tästä syntyä kuluja. Lue lisää alta.

palautukset

Suoritettuja retkiä ja kursseja ei voi palauttaa.

Verkkokaupan asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus postitetuista tuotteista. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia.

retket, vaellukset ja kurssit

Tilauksen peruuttaminen, virhevastuu ja reklamaatiot

Postitettavissa tuotteissa ennen tilauksen toimitusta tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse.

Kurssit ja retket voi peruuttaa, kun ajankohtaan on aikaa jäljellä yli 14 päivää. Veloitamme peruutuksista tällöin toimistomaksun 50 €.

Mikäli kurssi tai retki perutaan 14-7 päivää ennen tapahtumaa, veloitamme 50% kurssin tai retken hinnasta. Mikäli kurssi tai retki perutaan alle viikko ennen tapahtumaa, veloitamme kurssin tai retken hinnan kokonaisuudessaan. Peruutuspäiväksi lasketaan se päivä, jolloin verkkokauppa on vastaanottanut kirjallisen tiedon peruutuksesta verkkokaupan asiakkaalta. Erikseen etukäteen tilatut lisäpalvelut, esim. välinevuokrat, on aina sitovia varaushetkestä alkaen ja niiden peruutuksesta peritään kyseisen palvelun hinta kokonaisuudessaan. Kurssin tai retken maksu pitää olla suoritettuna ennen kyseisen tapahtuman alkua.

Verkkokaupalla on lakisääteinen virhevastuu myydyistä tuotteista. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä verkkokauppaan. Kuluttajalla on oikeus viedä mahdolliset riitatilanteet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

varusteiden vuokraaminen

Käytä varusteita, kuin omiasi

Vuokraamme packrafteja ja melontavarusteita. Kun asiakas maksaa vuokrasumman täysimääräisenä, saa hän käyttöoikeuden kyseisiin varusteisiin sovituksi ajaksi.

Asiakas on itse vastuussa vuokraamistaan varusteista, lautoista ja omasta turvallisuudestaan.

Mikäli varusteista tai lautoista löytyy tarkastuksessa normaalia kulumaa laajempia vaurioita, asiakas on velvollinen korvaamaan korjauksen täysimääräisenä. Packraftien korjaukset hoidetaan Alpacka Raftin EU:n maahantuojalla, Packraft Europella.

Mikäli varusteita on hävinnyt, tuhoutunut tai varastettu, asiakas korvaa uuden vastaavan tuotteen hinnan täysimääräisenä.

Lautat ja varusteet palautetaan kuivana ja puhtaana. Mikäli lautta palautetaan märkänä tai likaisena, laskutamme 50 € lisämaksun.

Mikäli asiakas palauttaa lautan tai varusteet myöhässä, maksaa jokainen ylimääräinen päivä 60 €.

Asiakas ei saa vuokrata, myydä tai luovuttaa lauttoja kolmannelle osapuolelle.

Vuokraamisen voi peruuttaa 2 viikkoa (14 vrk) ennen vuokrapäivämäärää maksutta. Tämän jälkeen perimme täyden vuokrahinnan myös peruutuksista.

Muista aina käyttää meloessasi melontaliiviä. Koskessa on AINA käytettävä siihen soveltuvaa kypärää. Virtavesissä melominen on vaarallista ilman oikeanlaisia virtavesitaitoja. Suosittelemme käymään ensin koskimelontakurssimme.

Force major

Kohdealueen säätila ja olosuhteet (esim. kova tuuli tai vaarallinen tulva) saattaa aiheuttaa muutoksia. Verkkokauppa ja kurssin/retken järjestäjä pidättää oikeuden ohjelmien muutoksiin.


Tietosuojaseloste

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

1. Rekisterinpitäjä

Hutkai

Pyhänsuuntie 6

21600 Parainen

050 505 4240

caj@hutkai.fi

2820447-8

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilö

Caj Koskinen

Pyhänsuuntie 6

21600 Parainen

050 505 4240

caj@hutkai.fi

3. Rekisterin nimi

Hutkai verkkokaupan asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Tämän rekisterin tarkoituksena on mahdollistaa Hutkai verkkokaupan avulla verkossa tapahtuva kaupankäynti, kuten esimerkiksi tilaustietojen, laskutustietojen, maksuvahvistustietojen tai käsittelytietojen välittäminen kauppiaan ja asiakkaan välillä. Tämän lisäksi rekisterin tarkoituksena on asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen ja asiakassuhteen ylläpito sekä suoramarkkinointi silloin, kun asiakas ei ole sitä kieltänyt.

5. Rekisterin tietosisältö

Etu- ja sukunimi

Osoite

Postitoimipaikka

Puhelinnumero

Sähköpostiosoite

Yrityksiltä kysytään lisäksi:

Yrityksen nimi

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Tiedot kerätään Johku-verkkopalvelun sähköisillä lomakkeilla. Asiakkaat syöttävät tiedot henkilökohtaisesti tilatessaan Johku-verkkokaupasta.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei erikseen luovuteta eteenpäin ja ne jäävät ainoastaan rekisterinpitäjälle. Tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

A. Manuaalinen aineisto

Jos ATK:lle tallennetusta rekisteristä tulostetaan manuaalista aineistoa, aineisto säilytetään lukitussa tilassa ja rekisterinpitäjällä ja lain määräämillä viranomaisilla on ainoastaan aineiston käyttöoikeus.

B. ATK:lle talletetut tiedot

Rekisteri sijaitsee Caj Koskinen henkilökohtaisella tietokoneella. Täydellisiin rekisteritietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä.

9. Tarkastusoikeus ja tarkastusoikeuden toteuttaminen

Jokaisella on oikeus tarkastaa itseään koskevat tiedot. Tarkastusoikeus on kerran vuodessa maksuton. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti omakätisesti allekirjoitetulla kirjeellä tai henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän luona.

10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen

Jokaisella on oikeus vaatia rekisterissä olevan tiedon korjaamista. Korjaamispyyntö on syytä tehdä kirjallisesti ja riittävän yksilöidysti.

11. Muut mahdolliset oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaan ”rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Tarkastus-, korjauspyynnöt ja kiellot itseään koskevien tietojen käsittelystä osoitetaan:

Caj Koskinen, Hutkai

Pyhänsuuntie 6

21600 Parainen

050 505 4240