Viikonlopun minihiihtovaellus Kurjenrahkan kansallispuistossa

Oikea vaellus kestää vähintään kolme päivää, mutta viikonlopun aikana voi tehdä minivaelluksen. Viikonlopun talviretkellä voi haastaa itseään ja testata varusteita. Tämä minivaellus on suunniteltu valmistelevaksi retkeksi ennen pidempää hiihtovaellusta.

190 € / 2 päivää

Aloitamme retken n. 4 tunnin hiihto-osuudella, jonka aikana pidämme lounastauon. Pystytämme teltat laavun läheisyyteen, mutta käytämme ruoanlaittoon retkikeittimiä. Sulatamme illan aikana lumesta vettä ja valmistelemme seuraavan päivän juomia ja eväitä. Vietämme yön teltassa ja seuraavana aamuna teemme jälleen hiihtolenkin, jonka aika nautimme lounasta. Palaamme autoille ennen pimeää.

Sisältää:

Verot, opastuksen ja Metsähallituksen lupamaksut.

Mikäli suunnittelet hiihtovaellusta erämaisempiin kohteisiin, mutta et ole oikein varma kunnostasi, taidoistasi ja/tai varusteistasi, tällä retkellä se punnitaan. Kurjenrahkan kansallispuiston suoalueilla (Lammenrahkaa lukuunottamatta) saa liikkua talviaikaan. Suot on avointa ympäristöä, joka ei anna suojaa tuulelta ja talviset olosuhteet ovat usein raakoja. Etelä-Suomen -5 astetta vastaa helposti Lapin -15 lukemia.

Aikataulut:

  • 14.-15.1.2023
  • 21.-22.1.2023
  • 28.-29.1.2023
  • 4.-5.3.2023
  • 11.-12.3.2023

Ilmoittaudu mukaan retkelle tai kysy lisätietoja: