Opastettu packraft-vaellus Vätsäriin

Vätsärin erämaa-alue on legendaarinen packraft-kohde. Vätsäri löytyy kaukaa pohjoisesta, Inarinjärven pohjoispuolelta. Pelkästään pääsy Vätsärin rajojen sisäpuolelle vaatii paljon työtä ja kun erämaan syvyyksiin pääsee omin lihasvoimin, se palkitsee suuresti.

Vätsäri on upea kivikkoinen järvihyppely kohde, jossa on melko helppoa liikkua packraftin kanssa järveltä toiselle. Reittimme kävelyosuudet eivät ole pitkiä, mutta niitä on monta.

Melontareitillämme kävelyosuuksille on muodostunut ajan saatossa jo polut, joten liikkuminen on helpompaa, kuin poluttomilla alueilla. Emme pidä liikaa kiirettä ja eteneminen hoituu siinä tahdissa, mikä tuntuu ryhmälle luontaiselta.

Vaelluksen päätarkoituksena on saada kaikille unohtumaton erämaaelämys reppulautan kanssa seikkaillen. Emme pidä aamuisin liian kovaa kiirettä, vaan muistamme myös nauttia leirielämästä.

Saat vaelluksesta muistoksi myös valokuvia, joita voit halutessasi käyttää omassa somessasi. Pidämme ryhmäkoon pienenä.

Tarvittavat taidot ja varusteet:

  • Reipasta seikkailumieltä
  • Melontataidot
  • Perusretkeilytaidot
  • Keskitason peruskunto
  • Melontavälineet (voit myös vuokrata meiltä)
  • Retkeilyvarusteet vaellukselle (Voit kysyä tarkempia tietoja meiltä)

Hinta 500 € / hlö (sis. alv 10%)

Lähtö 11.9.2024, paluu 17.9.

Hinta sisältää 1-2 kokenutta packraft-erämaaopasta (ryhmäkoosta riippuen). Packraftin ja varustepaketin voi vuokrata lisähintaan 60 € / hlö. Voimme auttaa kalastuslupien hankinnassa, mikäli haluat myös kalastaa. Ennen vaellusta käymme tarkkaan läpi pakkauslistat ja tarvittavat varusteet.

Kysy lisätietoja tai ilmoittaudu mukaan.