AJANKOHTA JA SIJAINTI

Lähtö 11.9. – paluu 17.9.2024

Vätsärin erämaa-alue on legendaarinen packraft-kohde. Vätsäri löytyy kaukaa pohjoisesta, Inarinjärven pohjoispuolelta.


PIENI RYHMÄKOKO

Pidämme ryhmäkoon pienenä, maksimissaan 8 asiakasta. Tällöin pystymme paremmin opettamaan asioita ja liikkuminen on nopeampaa ja turvallisempaa.

OPI SAMALLA UUTTA

Vaelluksen aikana opetamme miten liikutaan järkevästi arämaa-alueella. Opit samalla turvallisuuskäytänteitä ja packraft-vaelluksen niksejä.


Vätsärin erämaaseikkailu 7 päivää / 500€

Koe legendaarinen Vätsärin erämaa ruskan väreissä

Vätsärin erämaa-alue on legendaarinen packraft-kohde. Vätsäri löytyy kaukaa pohjoisesta, Inarinjärven pohjoispuolelta. Pelkästään pääsy Vätsärin rajojen sisäpuolelle vaatii paljon työtä ja kun erämaan syvyyksiin pääsee omin lihasvoimin, se palkitsee suuresti.

vätsärin erämaa-alue

Paljon pieniä järviä ja isoja kiviä, näistä on Vätsäri tehty

Vätsäri on upea kivikkoinen järvihyppely kohde, jossa on melko helppoa liikkua packraftin kanssa järveltä toiselle. Reittimme kävelyosuudet eivät ole pitkiä, mutta niitä on monta.

kulkeminen erämaassa

Vätsäri on parhaimmillaan, kun voit yhdistää melomisen ja patikoinnin

Melontareitillämme kävelyosuuksille on muodostunut ajan saatossa jo polut, joten liikkuminen on helpompaa, kuin poluttomilla alueilla. Emme pidä liikaa kiirettä ja eteneminen hoituu siinä tahdissa, mikä tuntuu ryhmälle luontaiselta.

tavoite

Paras kokemus tulee yhdistelmästä rankkuutta ja kiireettömyyttä

Vaelluksen päätarkoituksena on saada kaikille unohtumaton erämaaelämys reppulautan kanssa seikkaillen. Emme pidä aamuisin liian kovaa kiirettä, vaan muistamme myös nauttia leirielämästä.

Saat vaelluksesta muistoksi myös valokuvia, joita voit halutessasi käyttää omassa somessasi. Pidämme ryhmäkoon pienenä.

unohtumaton elämys

Vätsäri on paikka jota et heti unohda!

Tämä on erämaa, jota ei voi tarpeeksi kuvailla kuvin ja sanoin, se pitää jokaisen itse kokea. Kalliot, kivet, saaret, järvien sokkelo ja tietysti kuuluisa Routasen kuru. Teemme leirin ennen kurua ja käymme kevyin varustein tutkimassa tätä maagista paikkaa.

vaativuus

Kuten seikkailuilta, tämäkin vaatii seikkailuhenkeä. Pääosa siirtymistä tehdään meloen, mutta kävelyäkin riittää jonkin verran. Polut ovat pääosin helpohkoja kävellä.

tarvittavat varusteet

Tarvitset packraftin, melan ja liivit. Kuivapuku on myös hyvä olla, muttei pakollinen. Tarvitset myös retkeilyvarusteet. Meiltä löytyy varusteita lisämaksusta vuokralle.

soveltuvuus

Sinulla pitää olla kokemusta melonnasta ja vaelluksista. Nukumme erämaaolosuhteissa omalla majoitteella, joten tämän pitää olla sinulle jo entuudestaan tuttua.

HALUATKO ILMOITTAUTUA MUKAAN TAI KYSELLÄ LISÄTIETOJA?

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ